AGENDA 2020 / 2021

24 SEPTEMBER 2020: UITDELEN BURENDAG VERRASSING

Op donderdag 24 september zullen wij in de avond bij alle genodigden van de helaas geannuleerde burendag 2020 aan de deur komen om een kleine verrassing te overhandigen ter compensatie voor het niet doorgaan van de Burendag op 26 september.
Vanaf circa 18.30 uur zullen wij starten met het uitdelen en we hopen zoveel mogelijk mensen thuis te treffen om de verrassing in ontvangst te nemen. Mochten wij u niet treffen dan zullen we deze of volgende week een nieuwe poging doen.

26 SEPTEMBER 2020: BURENDAG 2020 (Sterkenburg i.s.m. Blankenburg) Tijd: 14.00 - 19.00 uur ~ GEANNULEERD!

Evenement voor de bewoners van Blankenburg 1 t/m 7, de bewoners van de Sterkenburg oneven nummers van 1 t/m 13 en de Sterkenburg even nummers van 2 t/m 132.

Op zaterdag 26 september organiseren wij als buurtbewoners een Burendag. Je wordt meteen verwelkomt met een gratis welkomstdrankje. Daarna kun je gaan kennismaken met diverse bewoners van de Blankenburg en/of Sterkenburg of wanneer je ze al kent weer eens lekker bijkletsen. Inmiddels hebben zich al ruim 55 mensen aangemeld dus het wordt een gezellige boel! De gehele dag is er gratis koffie, thee en/of limonade beschikbaar. Voor de kinderen hebben we heel veel leuks geregeld. Zo is er o.a. een kinder-parcours, een air-hockeytafel, een knutselhoek en diverse andere activiteiten zoals een voetbalveldje, badminton- / volleybalveldje, maar bijvoorbeeld ook de gelegenheid om een glittertattoo te laten zetten bij tattoo-specialiste Mariëlle. Voor de wat ouderen hebben we tevens een henna-artieste beschikbaar. Rond 17.00 uur gaan we gezellig barbecuen. Er zijn diverse barbecue's beschikbaar voor zowel halal als niet-halal, alsook vegetarisch en of veganistisch hebben we separate barbecues geregeld. Rond 19.00 uur sluiten we de dag af. Gedurende deze dag zullen alle parkeerplaatsen voor de Elstarflat volledig afgesloten zijn voor verkeer d.m.v. afsluithekken. Vanwege Covid-19 zullen we desinfecterende middelen beschikbaar stellen en zal er een één-richtings looproute opgesteld worden.

De Burendag 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door: Het Oranjefonds, Douwe Egberts, Gemeente Ede, Malkander, Woonstede, IDconnect4U, Stichting Tabernacle Ministries, Sportservice Ede, Wijkcentrum De Velder en de bewoners van de Sterkenburg en Blankenburg.. 

 
LET OP! DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD I.V.M. COVID-19 !

Vanwege het opgelopen aantal besmettingen met Covid-19 heeft Gemeente Ede ons dwingend verzocht het evenement te annuleren.
Aangezien wij geen vaste zitplaatsen kunnen garanderen op anderhalve meter afstand voor alle aangemelde bewoners zonder het doel van de geplande burendag te missen, namelijk verbinding en persoonlijk contact hebben wij ons bij dit dwingende verzoek neergelegd. We hopen dat we in 2021 alsnog de burendag voor de Sterkenburg en Blankenburg kunnen realiseren.

Bij deze bedanken wij alle betrokkenen voor de getoonde inzet. 

29 DECEMBER 2020: OLIEBOLLENACTIE. Tijd: 18.00 - 20.00 uur.

Op dinsdag 29 december gaan wij oliebollen bakken aan de Sterkenburg. U kunt gratis een oliebol en een beker warme chocolademelk ophalen indien u op een van de volgende adressen woont;

Blankenburg 1 t/m 7
Sterkenburg oneven nummers vanaf 1 t/m 13
Sterkenburg even nummers vanaf 2 t/m 132

Vanwege de Corona maatregelen blijft het voor nu even bij afhalen en willen wij u vragen niet te blijven hangen zodat we een goed doorstroom houden en iedereen op tijd aan de beurt komt. 
Mocht u slecht ter been zijn en/of om een andere reden de deur niet uit kunnen maar wilt u wel graag een lekkere oliebol ? Laat het dan even weten via het formulier op de homepage. Wij zorgen dan dat er een langsgebracht wordt bij u.


25 SEPTEMBER 2021: BURENDAG 2021 (Sterkenburg i.s.m. Blankenburg). Tijd: 14.00 - 19.00 uur.
Evenement voor de bewoners van Blankenburg 1 t/m 7, de bewoners van de Sterkenburg oneven nummers van 1 t/m 13 en de Sterkenburg even nummers van 2 t/m 132.

ONDER VOORBEHOUD!

Op zaterdag 25 september 2021 hopen wij onze eerstvolgende Burendag weer te kunnen organiseren mits de situatie rondom Covid-19 het tegen die tijd wel weer toestaat. 

Graag vragen wij u wederom uw Ede Doet waardechecques te doneren ten behoeve van de organisatie van de Burendag 2021. Deze mag u in de brievenbus gooien aan de Sterkenburg 130 of aan ons overhandigen wanneer wij bij u aan de deur komen op donderdag 24 september 2020.

Binnenkort volgt meer informatie.