WELKOM OP DE ACTIVITEITEN WEBSITE VOOR DE STERKENBURG TE EDE !

Op deze website vind je alle activiteiten en/of evenementen die wij als wijkbewoners organiseren voor de straat of buurt al dan niet i.s.m. de professionals van diverse organisaties die betrokken zijn met onze wijk. Binnenkort breiden we deze website verder uit met meer pagina's, een nieuwe look en meer mogelijkheden om ons als gezellige multiculturele straat nog beter van dienst te zijn. 

DINSDAG 29 DECEMBER 2020: OLIEBOLLEN ACTIE!

Op dinsdag 29 december gaan wij vanaf circa 18.00 uur tot 20.00 uur oliebollen bakken aan de Sterkenburg! Voor iedere bewoner binnen de volgende adressenreeks is er een gratis oliebol en een bekertje warme chocolademelk op te halen;

Blankenburg 1 t/m 7
Sterkenburg oneven nummers vanaf 1 t/m 13
Sterkenburg even nummers vanaf 2 t/m 132

Vanwege de Corona maatregelen blijft het voor nu even bij afhalen en willen wij u vragen niet te blijven hangen zodat we een goed doorstroom houden en iedereen op tijd aan de beurt komt. 
Mocht u slecht ter been zijn en/of om een andere reden de deur niet uit kunnen maar wilt u wel graag een lekkere oliebol ? Laat het dan even weten via onderstaand formulier. Wij zorgen dan dat er een langsgebracht wordt bij u.